Workshop ‘Fotografie en beeldbewerking met je smartphone’

Mijn naam is Kim Roufs, 36 lentes jong fotografe en ik woon in Heel, midden-Limburg samen met mijn partner en twee ukkies. Dit jaar is het precies 10 jaar geleden dat ik naar de Kamer van Koophandel stapte en mij inschreef als Kim Fotografeert. Net afgestudeerd aan de Universiteit van Utrecht, met een passie voor fotografie EN met een deeltijd baan bij Het Huis voor de Kunsten Limburg, maakte ik de eerste ambitieuze stap richting het (creatief) ZZP-er schap. En wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb!

Ik combineer het gezinsleven met mijn fulltime job als bruids- en bedrijfsfotograaf. Als bedrijfsfotograaf maak ik ook al vijf jaar deel uit van het bevlogen team KIT.

Sinds dit jaar leg ik mij meer toe op het overdagen van mijn kennis. Yes, je leest het goed, ik ga je meenemen in mijn wereld van fotografie en ga alle kennis en ervaringen die ik in het afgelopen decennium heb opgedaan delen met je.

Enthousiasme, discipline, passie voor het vak en gedrevenheid is wat me heeft gebracht tot waar ik als persoon en als fotografe nu sta en dat gun ik jou ook!

Toffe workshops

De afgelopen maanden heb ik hard gewerkt aan toffe workshops. Helaas maken de huidige corona- omstandigheden dit fysiek even niet mogelijk waardoor ik om te beginnen de workshop  ‘Fotografie en beeldbewerking met je smartphone’ heb gedigitaliseerd.

Met veel video’s en beeldmateriaal kun je de workshop binnenkort online volgen, via Instagram of Facebook. Uiteraard op jouw tempo, met intensieve en enthousiaste begeleiding van mij.
Gaaf toch! Ik heb er ontzettend veel zin in.

Voor fotografietips kun je nu al mijn instagram-account volgen: fototips.workshops.kimroufs

Wil jij je meer informatie over de workshop ‘Fotografie en beeldbewerking met je smartphone’ of je alvast aanmelden? Volg de link:

JA. Ik ben nieuwsgierig en wil meer informatie of mij alvast aanmelden !

Tot ziens!

Kim Roufs

Meer inspiratie