Budé

Sterk staaltje design en handwerk.
De specialisten van Budé ontwerpen, bouwen en onderhouden industriële machines, systemen, installaties of productielijnen. Bij internationale klanten gewaardeerd voor hun integrale inzet van kennis, vakmanschap, ervaring en innovatie. Dit mocht online beter zichtbaar zijn, zodat ook potentiële klanten de weg vinden naar dit unieke bedrijf.
De kracht van eenvoud

Tijdens intensieve gesprekken met de directie en commerciële medewerkers van Budé spraken wij over een herpositionering. Voor de klanten moest glashelder zijn wat Budé kon betekenen voor hún bedrijf. Hun vakgebied is weliswaar complex, hun positionering en profilering hoefden dat uiteraard niet te zijn. In tegendeel.

De nieuwe website is gerealiseerd door een collegabureau en is een combinatie van techniek én menselijke betrokkenheid. Wij ondersteunen Budé met hun (online) zichtbaarheid door de inzet van o.a. nieuwsbrieven en het optimaal gebruik van LinkedIn. Regelmatig worden medewerkers en klanten geïnterviewd. Met actuele, waardevolle content zorg je voor aantrekkingskracht naar je website en groeit de interesse in je bedrijf.