Wie zijn wij?

KIT. krachtige verbinding

Een initiatief van Lilian, Jim en Robin. Bevlogen professionals met dezelfde visie. Inmiddels zijn wij met een zestal. Wij helpen bedrijven in de B2B aan het vergroten van hun aantrekkingskracht. Samenwerken aan duurzame klantrelaties. Díe relaties vergroten je succes. Marketing gericht op korte termijn succesjes, daar geloven wij niet in. Onze lijfspreuk: ❝Werken aan het succes van een ander, dat is samenwerken. Daar wordt ook jouw business beter van.❞

Het hart van de klant moet je raken

Hoe helpen wij u?

Aandacht voor strategie, positionering, profilering, creatieve off- en online presentaties en campagnes.
Eerlijk, persoonlijk, waardevol en aantrekkelijk. Want het hart van de klant moet je raken.

Meer weten? Bel of mail ons.

Lilian Zeekaf van KIT Krachtige Verbinding
Lilian Zeekaf

sterke strateeg

Enthousiast, gedreven, oprecht geïnteresseerd in ondernemers. Altijd op zoek naar nieuwe kansen en uitdagingen. Overtuigd van het succes van samenwerking op basis van vertrouwen en glashelder zijn. Een sparringspartner en coach. Deelt graag haar kennis en ervaringen.
Robin Jacobs van KIT Krachtige Verbinding
Robin Jacobs

grafisch multitalent

Een jonge creatieve ontwerper met pit. Zij luistert, leeft zich in en vertaalt ideeën naar een visueel passend concept. Een creatieve duizendpoot. Altijd weer verrassend. Oog voor detail. Creatief met een twist, passend bij de klant.
Jim Coumans van KIT Krachtige Verbinding
Jim Coumans

digitale superman

Enthousiast, gedreven, oprecht geïnteresseerd in ondernemers. Altijd op zoek naar nieuwe kansen en uitdagingen. Overtuigd van het succes van samenwerking op basis van vertrouwen en glashelder zijn. Een sparringspartner en coach. Deelt graag haar kennis en ervaringen.
Kim Roufs van KIT Krachtige Verbinding
Kim Roufs

kleurrijke beelddenker

Eigenzinnig, anders en verfrissend, dat is Kim! Meer dan alleen een leuke foto. Zij vangt jouw identiteit en legt dit vast op beeld. De touch van Kim is herkenbaar; levendig, kleurrijk, fris en uitbundig. Ingetogen als dit gewenst is. Foto’s die bevestigen wie jij bent of wat jij als bedrijf wilt uitstralen.
Herma Westenberg van KIT Krachtige Verbinding
Herma Westenberg

inspirerende eventmarketeer

Energiek, vrolijk en toegewijd. Mensen en bedrijven activeren, verbinden en creatief verrassen, daar wordt Herma blij van. Werken aan een succesvol event van jouw bedrijf . Een blijvende indruk achterlaten. Ambassadeurs creëren. Daar gaat ze voor.
Philippe Daamen van KIT Krachtige Verbinding
Philippe Daamen

meesterlijke kunstenaar

Een sympathieke Belgische ontwerper. Een pietje precies. Hij zoekt de kern van jouw verhaal en vertaalt dit in een strakke, elegante vormgeving. Philippe is pas tevreden als alles klopt en de klant zich bijzonder gevleid voelt.

KIT.

hét verbindingsbureau voor de bouw, techniek en zakelijke dienstverlening

Bouwen aan Business for Business. Daar zijn wij sterk in. Samenwerken is mensenwerk. Of u nu werkt in de bouw, techniek of sterk bent in de dienstverlening. Het werk wordt gerealiseerd door vakbekwame mensen; uw medewerkers. Samen met u, laten wij dát zien op een persoonlijke en authentieke manier.

een krachtige lijm die verbindt

U weet dat de juiste lijm en de juiste lijmtechniek belangrijk zijn voor de verbinding. Zo is ook het juiste bureau belangrijk voor uw marketing en communicatie. Een bureau dat specialist is in de B4B en weet te verbinden tussen u en uw (potentiële) klanten en tussen u en uw partners.

bouwt aan business for business

Dit doen wij middels het 3D-verbindingsconcept: doelgericht, daadkrachtig en duidelijk. Geen poespas. Een klein flexibel en deskundig team. U praat met mensen die weten waar zij het over hebben.