Wie zijn wij

Wij zijn een team van bevlogen professionals met dezelfde visie. Enorm respect voor bedrijven die andere bedrijven verder helpen in hun bedrijfsontwikkeling.

Of u nu werkt in de bouw, techniek of sterk bent in de dienstverlening. Het werk wordt gerealiseerd door vakbekwame mensen; uw medewerkers. Samen met u, laten wij dát zien op een persoonlijke en authentieke manier.

Bedrijven in de B2B helpen wij maar wat graag met het vergroten van  aantrekkingskracht. Marketing gericht op korte termijn succesjes, daar geloven wij niet in. Waar wij wel in geloven?

"Werken aan het succes van een ander.
Dat is samenwerken.
Daar wordt ook uw business beter van."

What's in a name?

KIT. staat voor een krachtige lijm die verbindt. De juiste lijm en de juiste lijmtechniek zijn belangrijk voor een perfecte verbinding. Zo is ook het juiste team belangrijk voor uw marketing en communicatie. KIT is een samenwerkingsverband gespecialiseerd in marketing voor B2B en weet te verbinden tussen u en uw (potentiële) klanten.

Team KIT.

Lilian Zeekaf van KIT Krachtige Verbinding

Lilian Zeekaf

sterke strateeg

Enthousiast, gedreven, oprecht geïnteresseerd in ondernemers. Altijd op zoek naar nieuwe kansen en uitdagingen. Overtuigd van het succes van samenwerking op basis van vertrouwen en glashelder zijn. Een sparringspartner en coach. Deelt graag haar kennis en ervaringen.
Robin Jacobs van KIT Krachtige Verbinding

Robin Jacobs

grafisch multitalent

Een jonge creatieve ontwerper met pit. Zij luistert, leeft zich in en vertaalt ideeën naar een visueel passend concept. Een creatieve duizendpoot. Altijd weer verrassend. Oog voor detail. Creatief met een twist, passend bij de klant.
Jim Coumans van KIT Krachtige Verbinding

Jim Coumans

digitale superman

Digitaal, altijd en overal. Al van kinds af aan is hij gefascineerd door alles wat met het wereld wijde web te maken heeft. Voortdurend op zoek naar vernieuwingen en verbeteringen: een drive om te innoveren. En met plezier!

Kim Roufs van KIT Krachtige Verbinding

Kim Roufs

kleurrijke beelddenker

Eigenzinnig, anders en verfrissend, dat is Kim! Meer dan alleen een leuke foto. Zij vangt jouw identiteit en legt dit vast op beeld. De touch van Kim is herkenbaar; levendig, kleurrijk, fris en uitbundig. Ingetogen als dit gewenst is. Foto’s die bevestigen wie jij bent of wat jij als bedrijf wilt uitstralen.
Herma Westenberg van KIT Krachtige Verbinding

Herma Westenberg

inspirerende eventmarketeer

Energiek, vrolijk en toegewijd. Mensen en bedrijven activeren, verbinden en creatief verrassen, daar wordt Herma blij van. Werken aan een succesvol event van jouw bedrijf . Een blijvende indruk achterlaten. Ambassadeurs creëren. Daar gaat ze voor.
Philippe Daamen van KIT Krachtige Verbinding

Philippe Daamen

meesterlijke kunstenaar

Een sympathieke Belgische ontwerper. Een pietje precies. Hij zoekt de kern van jouw verhaal en vertaalt dit in een strakke, elegante vormgeving. Philippe is pas tevreden als alles klopt en de klant zich bijzonder gevleid voelt.