SATIJNplus architecten

Sinds 1963
SATIJNplus Architecten is een gerenommeerd architectenbureau en wordt gevormd door ca. 25 medewerkers. Opgericht in 1963 door grondlegger Piet Satijn. 
Door de enorme vakkennis en ervaring wordt het architectenbureau met name betrokken in complexe projecten, waar hun specialismen: restauratie, herbestemming en/of wonen en zorg, altijd weer van bijzondere waarde blijkt te zijn. Het bureau heeft een portfolio waar wij ons petje voor af nemen. Het Kruisherenhotel, de Dominicanenboekhandel in Maastricht en de transformatie van de oude Mijnsite Waterschei in Genk zijn hun pareltjes.
Beelden spreken

De website van SATIJNplus Architecten was in 2017 dringend aan vervanging toe. Deze deed geen recht aan de bijzonder fraaie projecten en de passie van de medewerkers. Aangezien beelden meer zeggen dan 1000 woorden, is er door ons veel aandacht besteed aan het design van de website waar het beeldmateriaal een prominente plaats kreeg. De teksten zijn kort en krachtig. De homepage is een fantastische binnenkomer! Het bureau is verguld met de vele complimenten. Wij zijn trots dat wij een succesvolle bijdrage hebben kunnen leveren aan hun profilering!