Jij als MKB-er bent buitengewoon bijzonder

Jij als MKB'er bent buitengewoon bijzonder
Een gewoon bedrijf? Niets is minder waar. Wellicht heb je er, door de dagelijkse hectiek van jou en je team, geen oog meer voor. Soms moet je weer opnieuw ontdekken wie je bent en waarom jouw bedrijf zo bijzonder is.

Een gewoon bedrijf?

Niets is minder waar. Wellicht heb je er, door de dagelijkse hectiek van jou en je team, geen oog meer voor. Soms moet je weer opnieuw ontdekken wie je bent en waarom jouw bedrijf zo bijzonder is. Mensen maken jouw bedrijf. Jouw menselijke maat is zo kenmerkend voor het MKB. Laat zien hoe jij zaken aanpakt als service, bereikbaarheid, klantenaandacht, meedenken, vertrouwen, samenwerken en klantenbinding. Zaken die jij zo ‘gewoon’ vindt.

Lees het blog van Lilian; ‘Jij bent als MKB-er buitengewoon bijzonder. Zorg dat je online zichtbaar bent.’

Het blog is gepubliceerd door bouwkennisblog.nl. Hét marketingblog voor de bouwketen.

 

Meer inspiratie